Beauty Cube Days

 

Er is al twee jaar geen beautybeurs geweest in Nederland. Kom weer ouderwets genieten tijdens de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari 2022. Elkaar weer ontmoeten, producten en apparatuur uitproberen en nieuwe dingen ontdekken! Geheel volgens de coronamaategelen eindelijk weer een beautybeurs in de Beauty Cube in Almere. Beurstijden zijn van 10 tot 17 uur.

 

Bij ons is iedere beauty professional welkom!

 

Aanmelden als bezoeker

Beauty Cube Days

 

Er is al twee jaar geen beautybeurs geweest in Nederland. Kom weer ouderwets genieten tijdens de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari. Elkaar weer ontmoeten, producten en apparatuur uitproberen en nieuwe dingen ontdekken! Geheel volgens de coronamaategelen eindelijk weer een beautybeurs in de Beauty Cube in Almere.

 

Beurstijden zijn van 10 tot 17 uur.

 

Bij ons is iedere beauty professional welkom!

 Aanmelden als bezoeker

Exposanten

Plattegrond

**Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.**

De Beauty Cube is hét inkoopcentrum voor de beauty professional en is ideaal centraal gelegen in Almere. In de Beauty Cube zijn tientallen beautyleveranciers gevestigd met een permanente showroom die u het hele jaar kunt bezoeken en tijdens de georganiseerde beursdagen. Met gratis parkeergelegenheid, een leuk aanbod van diverse leveranciers en een fijne huiselijke sfeer is de Beauty Cube dé plek om inkopen te doen als beautyleverancier.

 

Breng een bezoek aan de Beauty Cube Days

 

Na 2 jaar komt er eindelijk weer een beautybeurs in Nederland! Tijdens de Beauty Cube Days in Almere kunt u weer ouderwets genieten van het beursgevoel. Wat u kunt verwachten?

  • Aanbod van 22+ diverse beautyleveranciers 
  • Iedere beauty professional is bij ons welkom, wij hanteren geen QR code!
  • Gratis parkeergelegenheid 
  • De hele dag door lekkere hapjes door onze chef
  • Van 10 tot 17 uur
  • Een mooie goodiebag mee naar huis voor de eerste 500 registraties!

 

Zien we u op 12 of 13 februari?

Curved_Arrow

Aanmelden als bezoeker

U bent van harte welkom om de Beauty Cube Days te komen bezoeken. Registratie is verplicht volgens de bekende coronamaatregelen, wij checken geen QR codes. Iedere beauty professional is welkom! Meld u gratis aan via onderstaande knop en dan zien wij u graag binnenkort in Almere!

Op de hoogte blijven van aankomende events?

 

Per e-mail houden we u graag op de hoogte van aankomende events in de Beauty Cube. Laat hieronder uw gegevens achter en uw komt in ons mailbestand.