Beautyworkz op Beauty Cube Days

Beautyworkz

Beautyworkz is de leverancier van Purlés in de Benelux, bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar professionele skincare.

 

Purlés is een combinatie van innovatieve, biotechnologische wetenschap die zijn krachten haalt uit de natuur. Met zoektochten naar de meest natuurlijke ingrediënten, onze inspiratie halen we uit de prestaties in de esthetische geneeskunde. Met als resultaat dat Purlés snel en effectief te werk gaat en direct zichtbare resultaten biedt. Onze producten zijn vegan en niet op dieren getest. Ook gebruiken we enkel ingrediënten die de natuur niet schaden.

 

Wij hebben professionele producten voor de salon en thuisgebruik, we hanteren geen minimale afname of verplichtte starters order. Wij maken o.a. gebruik van fruitzuurpeelings, microneedling, vitamine C en groeifactoren om onze salon behandelingen zo huidverbeterend mogelijk te maken. Ook hebben we een groot assortiment aan salon producten zodat een behandeling altijd een beleving blijft voor de klant.

 

Door middel van ons persoonlijk contact, zijn wij als kleinschalig bedrijf makkelijk bereikbaar en denken we graag met onze klanten mee. Met een compleet nieuw opleidingscentrum kunnen wij u dan ook van alle gemakken voorzien.

 

Ons merk Purlés is:

– Vegan / Natuurlijk
– Professioneel salonproduct
– Persoonlijk contact
Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Beautyworkz

Munnikenhof 20

4844 PK Terheijden

info@beautyworkz.nl
0654976195

Kom naar de Beauty Cube Days

Meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari en ontmoet Beautyworkz daar!