Bellabaci op Beauty Cube Days

Bellabaci Nederland

Bellabaci Nederland is een groothandel in cupping cups en aanverwante producten en een opleidingscentrum om deze producten te kunnen gebruiken. Wij geven Workshops met het Bellabaci Cupping Massage Systeem, dit is een vereenvoudigde en gemoderniseerde versie van de oude Chinese Cupping therapie met behulp van medische silicone cups zowel voor lichaam als gezicht.

 

Je hoeft de cup alleen maar in te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten en in massage beweging mee te nemen. In combinatie met onze geweldige aromatische en homeopathische, etherische oliën de zgn Genies en massageoliën te gebruiken. Je kunt cellulite, pijnklachten, stress, anti-aging, circulatieproblemen, buikklachten, spierklachten en nog veel meer hiermee behandelen.

 

De cups kun je in combinatie met onze Vit Ice, ijsmassage voor het lichaam, en de Cryoglobes, voor het gezicht, gebruiken. Tegenwoordig hebben wij ook een heerlijke natuurlijke Meno Free huidverzorgingslijn en de heerlijke Soulfood lijn is een weldaad voor het lichaam zoals de naam het al zegt, het voedt de ziel.

 

Neem snel een kijkje op onze website www.bellabaci.nl of onze online academie www.academie.bellabaci.nl waar je de gratis mini cupping Workshop kunt volgen. 

Contactgegevens

Bellabaci Nederland
Weg en Bos 90
2661 GX Bergschenhoek

info@bellabaci.nl
+31 6 55343924

Kom naar de Beauty Cube Days

Meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari en ontmoet Bellabaci Nederland daar!