Christmas Days

 

Op zondag 6 en maandag 7 november bent u van harte welkom tijdens de Christmas Days in de Beauty Cube in Almere. In kerstsfeer kunt u de laatste inkopen doen voor de decembermaand. Volg workshops zoals ‘Klanten halen uit social media’ en leer de mooiste kerst make up looks te maken bij Mink Beauty Concepts.

 

Geopend van 10 tot 17 uur. 
Gratis toegang!

 

Aanmelden als bezoeker

Christmas Days

 

Op zondag 6 en maandag 7 november bent u van harte welkom tijdens de Christmas Days in de Beauty Cube in Almere. In kerstsfeer kunt u de laatste inkopen doen voor de decembermaand. Volg workshops zoals ‘Klanten halen uit social media’ en leer de mooiste kerst make up looks te maken bij Mink Beauty Concepts.

Geopend van 10 tot 17 uur. 
Gratis toegang!

 Aanmelden als bezoeker

Exposanten

Mesoestetic logo
Logo Malima Cosmetics
Welltech Benelux logo
Gharieni logo
Violet Skin Academy logo
Logo Natural Face Lifting
Toenga
Essenza Home logo
Logo Senitas
Radew Lab logo
Miracle House logo
Logo Souvre

Plattegrond

Plattegrond Christmas Days

Sfeerimpressie van de Beauty Cube

Programma in de Workshop Corner

Programma Christmas Days

Inhoud sessies:

Charlotte Somers

Klanten die ook producten kopen

Hoe fijn zou het zijn dat het grootste deel van jouw klanten naast de behandelingen in de salon ook de producten thuis gebruiken? Maar hoe zorg je ervoor dat je van jouw huidige klanten kopende klanten maakt én hoe trek je klanten aan die ook producten aanschaffen? Business- & marketing coach voor salons, Charlotte Somers deelt tijdens deze sessie met je hoe jouw productverkoop een boost kunt geven!
 
Dus heb jij klanten die voornamelijk voor de behandeling komen en vind je het lastig om ervoor te zorgen dat ze ook producten aanschaffen, of wil je weten hoe je de juiste klanten aantrekt die gráág ook de producten thuis gebruiken? Dan zit je hier goed!
Manuela Warnar

Klanten uit social media halen

Social media. Gebruik jij ook social media voor je salon en vind je het ook zo lastig om te bedenken wat je gaat plaatsen? Zie je altijd de leukste posts voorbij komen van concurrenten? En zou je dat ook wel willen?

 

Marketingexpert voor de beauty branche Manuela Warnar laat je in deze sessie zien hoe je makkelijk en snel social media posts maakt. En nog beter: hoe je klanten haalt uit social media. Het gaat niet om de likes, het aantal volgers of dat je elke dag je gezicht laat zien – het gaat erom dat je ook daadwerkelijk afspraken haalt uit je social media kanalen. Hoe je dat kunt doen? Manuela laat het je zien in deze sessie!

ADO kruidenpeeling

Ado Kruidenpeeling demonstratie

De ADO Kruidenpeeling is een mechanische peeling met verse zeespons, algen en natuurlijke kruiden extracten. De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling. Tevens worden sneller nieuwe cellen gevormd en heeft het een positieve invloed op de productie van collageen en elastine. Verder zorgt de kruidenpeeling voor een afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als de huidtekening. Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Bovenstaande leidt er uiteindelijk toe dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.

 
Sandra Houvast

Hoe bepaal ik mijn prijs?

Vind jij het ook zo lastig om voor jezelf financieel overzicht te krijgen? Of je wel genoeg salaris voor jezelf overhoudt, of je die investering kunt doen in dat huidapparaat en of er ruimte is om een buffer op te bouwen?

Geef jij je behandelingen wel de juiste prijs? Hoe bepaal je die prijs? Sandra Houvast is holistisch financieel coach en boekhouder voor beauty ondernemers. In haar sessie geeft ze je een eenvoudig financieel overzicht en laat ze je zien aan welke dingen je moet denken om te bepalen wat jouw gewenste omzet en daarmee prijs is.

 
Bellabaci Benelux

Wat is cupping?

Rochelle van Bellabaci Benelux demonstreert de cupping techniek tijdens deze sessie. Ze laat je zien wat cupping precies is, hoe je het kunt toepassen in de salon en wat de voordelen en resultaten van cupping zijn. Daarnaast ben je van harte welkom om daarna bij Bellabaci Nederland alles uit te komen proberen zoals de wellnesscupping vacuumbodydrainer, de bellabaci cups en meer!

 
 
 
 

Bezoek de Christmas Days in de Beauty Cube

 

Vlak voor de kerst inspiratie opdoen en inkopen doen voor de decembermaand. Wij dompelen de Beauty Cube helemaal onder in kerstsfeer. Wat u kunt verwachten?

 • Aanbod van 22+ diverse beautyleveranciers 
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Kerstsaanbiedingen van de merken 
 • Interessante lezingen van experts
 • De hele dag door lekkere hapjes door onze chef
 • Van 10 tot 17 uur

 

Zien we u op 6 of 7 november? 

Curved_Arrow

Aanmelden als bezoeker

 

U bent van harte welkom om de Beauty Cube Days te komen bezoeken. Meld u gratis aan via onderstaande knop en dan zien wij u graag binnenkort in Almere!

Aanmelden als beautymerk

 

Beautymerken die kennis willen maken met de Beauty Cube en Christmas Days kunnen contact opnemen met Helen Ypma over de eventuele mogelijkheden van deelname tijdens de Christmas Beauty Days.

 

 

Samen bespreken wij dan de mogelijkheden in een van de nog beschikbare ruimtes. De showrooms zijn ingericht met een gietvloer, verlichting, elektra en een keukenblokje. U hoeft alleen zelf nog decoratie en producten mee te nemen.

 

Vul onderstaand contactformulier in.

  Vul deze code in: captcha

  Contactgegevens:

  Beauty Cube

  Veluwezoom 7 

  1327 AA Almere

  helen@beautycube.nl
  085-902 2621