Faberlic op Beauty Cube Days

Faberlic

Faberlic is een van de grootste directe verkoopbedrijven. De fabrikant van exclusieve cosmetica op basis van gepatenteerde zuurstof – Global Oxygen – die in staat is om zuurstof aan de diepere huidlagen te leveren. Faberlic bezit een breed scala aan producten, waaronder cosmetica, Franse parfums, huidverzorgingsproducten, huishoudelijke producten, kleding.
 
In 2003 betrad Faberlic de internationale markt. Tegenwoordig worden onze commerciële activiteiten uitgevoerd in 42 landen van de wereld, Faberlic-kantoren zijn geopend in 20 landen. Meer dan 1 miljoen consultants werken met het bedrijf in Rusland. Ongeveer 8 miljoen consumenten gebruiken dagelijks Faberlic-producten. Het bedrijf produceert meer dan 8000 artikelen, heeft 35 Russische en buitenlandse patenten en is opgenomen in de TOP-100 parfumerie- en cosmeticabedrijven in de wereld. Faberlic is een van de drie leiders op de markt voor directe verkoop van de Russische Federatie en staat in 2020 op de 25e plaats in de ranglijst van directe verkoopbedrijven (volgens gegevens van DSN).
 
De productie van Faberlic is gebaseerd op Europese kwaliteitsnormen en is milieu vriendelijk. In termen van potentiële capaciteit en omvang van productiefaciliteiten is de Faberlic-fabriek een van de grootste cosmeticabedrijven in Rusland. De ontwikkeling en productie van Faberlic-cosmetica voldoet aan de eisen van kwaliteitsnormen. De ontwikkeling en productie van Faberlic-cosmetica voldoet aan de eisen van kwaliteitsnormen. De veiligheidsbeoordeling van Faberlic-producten wordt bepaald door in vitro-methoden en is niet op dieren getest.

Contactgegevens

 

Faberlic

GSM 06 420 45 381

Kom naar de Beauty Cube Days

Meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari en ontmoet Faberlic daar!