Greenest Cosmetics op Beauty Cube Days

Greenest Cosmetics

Greenest Cosmetics – Je bewuste beauty partner

Een milieubewuste cosmetica groothandel voor beauty professionals, schoonheidsspecialiste, kappers, salons, webshops en voor bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

Duurzaamheid, bijna elk bedrijf lijkt ermee bezig te zijn. Ook op het vakgebied van beauty wordt duurzaamheid steeds belangrijker – bewuste en duurzame beauty zullen een van de grootste aankomende trends zijn.


Greenest Cosmetics biedt biologische cosmetica producten van hoge kwaliteit aan om onze passie voor de aarde en natuurlijke schoonheid te verspreiden. Ons uitgebreid beauty assortiment is specifiek gericht op beauty professionals, die willen werken met hoogwaardige en effectieve producten. Al onze producten voldoen aan de holistische criteria van duurzaamheid. Van biologische gezichtsverzorging naar professionele make-up producten. We zijn vereerd te werken met merken die gelijkgestemde waarden hebben: Flow Cosmetics, Korento Cosmetics, Pure = Beauty, Green Fibres en Solidu.

We ontmoeten je graag in de Beauty Cube. We kijken uit naar inspirerende gesprekken, positive vibes, uitdagende vragen en nieuwe langdurige samenwerkingen.

Voor februari kan je onze duurzame beauty selectie alvast bekijken op de website van Greenest Cosmetics: https://greenestcosmetics.com/ of neem direct contact met ons op via welcome@greenestcosmetics.com.

Contactgegevens

Greneest Cosmetics
Muiderbos 232
2134 SZ Hoofddorp

welcome@greenestcosmetics.com

Kom naar de Beauty Cube Days​

Meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari en ontmoet Greenest Cosmetics daar!