Malima Cosmetics showroom

Malima Cosmetics

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well being gevoel bieden. De producten worden in hun eigen laboratorium vervaardigd en voldoende aan de strengste cosmetica eisen.


Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis. Een ultiem huidgevoel, optimaal huidresultaat en weldadige geurbeleving zijn binnen Malima onlosmakelijk verbonden en tot in de finesse doorgevoerd. 


Van oudsher waren de professionele Wellness & Spa producten de basis van Malima Cosmetics. De product range is inmiddels uitgebreid met een volledige Skincare lijn waardoor Malima een zeer veelzijdige product range ter beschikking heeft voor zowel de massagepraktijken, beautysalons, thermen en spa’s. 

Contactgegevens:

Showroom CS.02
info@malima-cosmetics.nl
053 573 8916

Crown & Crew

Crown & Crew kennen we natuurlijk allemaal van de fashionable werkkleding.

Crown & Crew gelooft dat het dragen van comfortabele en stijlvolle kleding op de werkvloer, eraan bijdraagt dat je je werk met meer zelfvertrouwen kan uitvoeren. Met de elegante ontwerpen en hoogwaardige materialen, die voldoen aan de medische hygiëne richtlijnen, geven zij de professional kracht om vol vertrouwen hun werk uit te voeren.

Het merk is ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen en voor elk lichaamstype. Crown & Crew brengt mode in de praktijk.

Contactgegevens:

Showroom CS.07
hello@crown-crew.com
+31 6 2452 0773 

Crown & Crew showroom
Bellabaci Nederland showroom

Bellabaci

Bellabaci Nederland is een groothandel in cupping cups en aanverwante producten en een opleidingscentrum om deze producten te kunnen gebruiken. Zij geven Workshops met het Bellabaci Cupping Massage Systeem, dit is een vereenvoudigde en gemoderniseerde versie van de oude Chinese Cupping therapie met behulp van medische silicone cups zowel voor lichaam als gezicht.

 

Je hoeft de cup alleen maar in te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten en in massage beweging mee te nemen. In combinatie met de geweldige aromatische en homeopathische, etherische oliën de zgn Genies en massageoliën te gebruiken. Je kunt cellulite, pijnklachten, stress, anti-aging, circulatieproblemen, buikklachten, spierklachten en nog veel meer hiermee behandelen.

Contactgegevens:

Showroom CS.07
info@bellabaci.nl
+31 6 55 34 39 24

Welltech

Wanneer u op zoek bent naar apparatuur voor lymfedrainage, vetverwijdering, huidverstrakking of huid/contour-verbetering zonder operatie bent u bij Welltech aan het juiste adres!


WellTech Benelux is het adres voor cosmetische en esthetische apparatuur op gebied van figuurcorrectie, cellulite vermindering, huid-verstrakking/verbetering en lymfedrainage. 

 

WellTech biedt u als beauty professional solide apparaten waar kwaliteit, functionaliteit, kennis, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan, zodat het gewenste resultaat voor de klant gewaarborgd is. De merken zijn: EmShapeWell, Dermosistemi en Ballancer.

Contactgegevens:

Showroom CS.07
info@welltechbenelux.com
+31 6 12 16 31 12

Safety4You showroom

Safety4You

Safety4You kennen we natuurlijk allemaal als dé beauty groothandel voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en pedicures. Safety4You heeft het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche. ⁠

In de showroom in Almere staat Safety4You met haar complete assortiment: van behandelstoelen tot tabouretten, werklampen, handdoekwarmers, werkkleding, multifunctioneel apparatuur, beauty maskers, cosmetica en het huidverzorgingsmerk Yellow Rose. Laat je door Safety4You bijpraten over hun nieuwste apparatuur, kom in een ontspannen setting je inkopen doen en profiteer van hele scherpe aanbiedingen! ⁠

Contactgegevens:

Showroom CS.08
klantenservice@safety4you.eu
0513 435 453

Gharieni


Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige beauty, wellness en medische apparatuur en meubilair. Onder leiding van CEO Sammy Gharieni streeft het bedrijf ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden en dit volgens strikte ISO 13485 normen en alles 100% made in Germany.

 

Met activiteiten in meer dan 120 landen maar nog steeds een familiaal bedrijf met productie net over de grens in Moers (Duitsland), is Gharieni dé ideale partner voor elk instituut.

Contactgegevens:

Showroom CS.08
info@gharieni.nl
+31 (0) 495 63 30 36 

Gharieni BV showroom

Walking Trading

Walking Trading International is een groothandel met mooie en kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Zij doen rechtstreeks zaken met fabrikanten in China, op die manier kunnen zij de producten tegen de laagst mogelijke prijs aanbieden. Naast hun standaard assortiment kunt u bij hen een zoekopdracht uitzetten. Zij gaan dan op zoek naar het door u gevraagde product bij hun fabrikanten.

Contactgegevens:

Showroom CS.08
info@walkingtrading.com
+31 6 30 67 68 54

Mesoestetic

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

 

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic® Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

 

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic® een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Contactgegevens:

Showroom CS.15
info@aesthetics-solutions.be
+32 2 880 30 03

Aesthetic Solutions

Aesthetic Solutions is al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic® Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen zoals genesis, mct injector & m.pen. Ook is Aesthetic Solutions® exclusief distributeur van Lumi8, AquaGlo plus, icesculptor, definitive plus, Skintelligence huidanalyse & cocoons. Heeft u eenmaal de hoogwaardige service ervaren, dan weet u het zeker: dit is de norm.

Welkom bij Aesthetic Solutions®. The next level of beauty.

Contactgegevens:

Showroom CS.19
info@aesthetics-solutions.be
+32 2 880 30 03