Malima Cosmetics showroom

Malima Cosmetics

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well-being gevoel bieden. Het veelzijdig assortiment bestaat uit zowel Beauty, Wellness, For Kids als ook Make-up producten.

 

De producten zijn onder auspiciën van eigen Research & Development afdeling ontwikkeld en worden in eigen laboratorium vervaardigd. Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis. Een ultiem huidgevoel, optimaal huidresultaat en weldadige geurbeleving zijn binnen Malima onlosmakelijk verbonden en tot in de finesse doorgevoerd.

 

Malima is geschikt voor zowel een startende als een gevestigde professional. De innovatieve formules met speciaal geselecteerde ingrediënten, zijn huidvriendelijk, effectief en zeer betaalbaar.

Contactgegevens:

Showroom CS.02
info@malima-cosmetics.nl
053 573 8916

Safety4You showroom

Safety4You

Safety4You kennen we natuurlijk allemaal als dé beauty groothandel voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en pedicures. Safety4You heeft het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche. ⁠

In de showroom in Almere staat Safety4You met haar complete assortiment: van behandelstoelen tot tabouretten, werklampen, handdoekwarmers, werkkleding, multifunctioneel apparatuur, beauty maskers, cosmetica en het huidverzorgingsmerk Yellow Rose. Laat je door Safety4You bijpraten over hun nieuwste apparatuur, kom in een ontspannen setting je inkopen doen en profiteer van hele scherpe aanbiedingen! ⁠

Contactgegevens:

Showroom CS.08
klantenservice@safety4you.eu
0513 435 453

Gharieni


Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige beauty, wellness en medische apparatuur en meubilair. Onder leiding van CEO Sammy Gharieni streeft het bedrijf ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden en dit volgens strikte ISO 13485 normen en alles 100% made in Germany.

 

Met activiteiten in meer dan 120 landen maar nog steeds een familiaal bedrijf met productie net over de grens in Moers (Duitsland), is Gharieni dé ideale partner voor elk instituut.

Contactgegevens:

Training Centre
info@gharieni.nl
+31 (0) 495 63 30 36 

Gharieni BV showroom
Walking Trading showroom

Walking Trading

Walking Trading International is een groothandel met mooie en kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Zij doen rechtstreeks zaken met fabrikanten in China, op die manier kunnen zij de producten tegen de laagst mogelijke prijs aanbieden. Naast hun standaard assortiment kunt u bij hen een zoekopdracht uitzetten. Zij gaan dan op zoek naar het door u gevraagde product bij hun fabrikanten.

Contactgegevens:

Showroom CS.13
info@walkingtrading.com
+31 6 30 67 68 54

Mesoestetic

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

 

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic® Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

 

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic® een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Contactgegevens:

Showroom CS.15
info@aesthetics-solutions.be
+32 2 880 30 03

Mesoestetics showroom
Aesthetic Solutions

Aesthetic Solutions

Aesthetic Solutions is al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic® Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen zoals aquaglo, mct injector & m.pen. Ook is Aesthetic Solutions® exclusief distributeur van Lumi8, IceSculptor, definitive plus & MeSculptor. Heeft u eenmaal de hoogwaardige service ervaren, dan weet u het zeker: dit is de norm.

 

Welkom bij Aesthetic Solutions®. The next level of beauty.

Contactgegevens:

Showroom CS.19
info@aesthetics-solutions.be
+32 2 880 30 03