Skin Color Cosmetics op Beauty Cube Days

Skin Color Cosmetics

Skin Color Cosmetics 

Het enige cosmeticamerk dat de kleur van de huid als uitgangspunt neemt! Welke kleuren staan nu echt bij mij en welke keuzes maak ik bij het kopen van make-up? 

Deze vraag heeft elke vrouw zich weleens gesteld als ze voor het make-up schap stonden in de winkel. 

 

Waarom is kleur zo belangrijk? 

Als je de juiste kleuren draagt zowel voor kleding en make-up voor je je fijn. Het plaatje klopt, je bent in balans. Dat geeft een goed gevoel. 

Het gaat in de make-up wereld over trends en mode. Maar helaas passen heel veel mensen daar niet in. Daarom is het zo fijn om te weten welk kleurpallet goed bij je past. 

Naast een goed kleuradvies is het ook prettig om een huidvriendelijk product te dragen. Wij kozen voor minerale make-up. Waarom? 

Minerale make-up is 100% natuurlijk en gemaakt van gemalen stenen uit de aarde van een geweldige kwaliteit. Minerale make-up is goed voor de huid. Gaat niet in de poriën zitten. Je voelt het niet en is zelfs licht ontstekingsremmend door de zink die erin zit. De meeste vrouwen die minerale make-up hebben ontdekt willen niks anders meer. Skin Color Cosmetics heeft een lijn met maar liefst 46 kleuren foundation van de lichtste tot de donkerste huidskleur. Met bovendien een uitgebreid palet decoratieve make-up verdeeld in 4 kleurgroepen die makkelijk toepasbaar zijn na de huidskleurananlyse. 

 

Waar komt onze kleurkennis vandaan die wij toepassen bij Skin Color Cosmetis. 

Dit komt van Regien Strategier, 1 van de oprichters van Skin Color Cosmetics. Een pionier op het gebied van kleur. Zij heeft al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en runt al jaren haar eigen opleidingsinstituut voor kleur en stijlprofessionals. Deze kennis is toegepast in de kleurtools die worden gebruikt om de juiste kleurgroep te bepalen van de klant. Met deze tools ziet de klant ook heel goed wat wel en niet matcht. 

 

Minerale make-up in jouw salon.. 

Hoe leuk is het om dit ook aan jouw klanten aan te bieden. Dat kan. Je kunt opgeleid worden tot Skin Color specialist. Je leert alle technieken voor een goed make-up advies. En goed advies verkoopt! Nog een mooi voordeel van Skin Color Cosmetics is dat je als specialist ‘dropshipping’ kan toepassen. Dat betekent dat je geen voorraad verplichting hebt en dat de producten die jouw klant wil kopen direct vanuit ons hoofdkantoor naar de klant worden verzonden. Zo is dit een super fijn systeem voor de kleine ondernemer. Voorraad aanschaffen mag natuurlijk maar is geen verplichting. 

Contactgegevens

 

Skin Color Cosmetics

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken 

info@skincolorcosmetics.nl

+31644643421 

Kom naar de Beauty Cube Days

Meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari en ontmoet Skin Color Cosmetics daar!