Sothys op Beauty Cube Days

Sothys

SOTHYS- HUIDVERBETERING MET INNOVATIEVE PRODUCTEN 

Sothys is een innovatief merk op skincare gebied, dat zich richt zich op huidverbetering. Het Franse bedrijf heeft fabrieken en eigen laboratoria waar de producten met veel zorg ontwikkeld worden. Ook heeft het merk eigen tuinen, waar bloemen en planten groeien, waarvan extracten gebruikt worden bij het samenstellen van de effectieve productlijnen. 

 

Sothys is in 1946 in Frankrijk ontstaan toen dokter Hotz de eerste producten samenstelde. Inmiddels leidt de tweede generatie, de broers Christian en Frédéric Mas, het familiebedrijf. Je vindt het label in 125 landen en het bestaat al meer dan 75 jaar.

 

Sothys is een van de weinige merken die de producten niet zelf online aanbiedt aan de consument. De verkoop loopt uitsluitend via schoonheidssalons, beautyinstituten, spa’s en hotels. 

Steeds ontwikkelen de wetenschappers nieuwe producten. Kortgeleden is bijvoorbeeld de Noctuelle-serie op de markt gebracht. Deze lijn bestaat uit een nachtcrème en capsules met een serum met pure vitamine C. Deze vitamine verheldert de huid.

 

Op Beauty Cube Days lanceert Sothys de allernieuwste huidverzorginslijn Nutrition die huid intensief voedt. Ideaal voor de huid die vaak rood is en trekkerig aanvoelt. Volop ontwikkelingen bij Sothys dus. 

 

BERNARD CASSIÈRE – NATUURLIJK & FAIR TRADE
Bernard Cassière is het tweede merk van Sothys. Dit label heeft een breed assortiment van natuurlijke en fair trade producten die de huidconditie verbeteren. Voor elk huidprobleem is er een speciale lijn. Ook is duurzaamheid belangrijk bij Bernard Cassière. Zo heeft het kortgeleden een nieuwe lijn gelanceerd, waarbij de producten hervulbaar en recyclebaar zijn. Uniek in de cosmeticabranche, want dit zie je nog niet zo veel. Deze nieuwe serie is de Haute Hydratation Bambou & Bio Aloë vera.

 

De producten van Bernard Cassière worden alleen via schoonheidssalons en beautyinstituten verkocht. Ben je op zoek naar een duurzaam merk? Dan is Bernard Cassière een uitstekende keuze.  

Contactgegevens

Sothys Nederland
Industrieweg 4
2871 JE Schoonhoven
0182 381 005
info@sothys.nl

Kom naar de Beauty Cube Days

Meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 of 13 februari en ontmoet Sothys daar!